MART AYI İL DİVANMART AYI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI... TOPLANTISI YAPILDI...
20 Ağustos 2013, Salı

  Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi Mart ayı İl Divan Toplantısı 09.03.2013 tarihinde Saat:11:00 da sendika binasında yapıldı.

İl Divan Toplantısına İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri, Kurum İşyeri Temsilcileri, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, Kadın Kollarının katılımı ile gerçekleştirildi. Şube Başkanı Abdulkadir BOZAN, yaptığı açılış konuşmasından sonra, Adıyaman Şubenin son 2 yılda yaptığı çalışmalarla ilgili bir sunum yaparak divan toplantısına katılan üyelere bilgi verdi.

Çok yoğun bir katılım ve sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda, son gelişmeler ve Adıyaman şubesi olarak 4/c ‘li üyelerimizin en büyük mağduriyeti olan Döner Sermaye sorunu hakkında kazandıkları hukuk zaferi ve Aile Hekimliğinde çalışan Hekim ve Sağlık çalışanlarından alınan damga vergisi ile ilgili kazandıkları davalarla ilgili bilgiler verildi. Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının sorunları istişare edilerek çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Şube başkanı Abdulkadir BOZAN, ayrıca çalışma ve sağlık iş hayatında yapılması düşünülen bazı yeni düzenlemelerle ilgili de görüş alış verişinde bulunarak, sağlık çalışanlarının özlük, sosyal ve mali haklarını geriye götürecek hiç bir uygulamaya izin vermeyeceklerini dile getirdi.

Sağlık sen Adıyaman Şubesinin son 2,5 yılda yaptığı tüm çalışma ve etkinlikler bir slayt şeklinde sunumu yapılarak tüm katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Daha sonra Divan Kurulu Toplantısı, kurul üyelerine verilen çiğ köfte ziyafetiyle sona erdi.

PAYLAŞ :