SAMSAT İLÇEMİZ ZİYARET EDİLDİ...
01 Eylül 2013, Pazar

 

 Sağlık Sen Adıyaman Şubesi, Samsat İlçe Hastanesini ziyaret etti. Şube başkanı Abdulkadir BOZAN, yönetim kurulu üyeleri Samsat İlçe Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunu ziyaret ederek sağlık çalışanların sorunlarını dinledi.

              Sağlık Sen Adıyaman Şube Yönetim Kurulu, ilçedeki mevcut sorunlar ve geneldeki sağlık sorunları ile ilgili üyelerden bilgi alarak, çözüm konusunda görüş alış verişinde bulundu. Şube başkanı Abdulkadir BOZAN, daha önce yıllardan beri ilçedeki sağlık çalışanlarının en önemli sorunu olan yemek ve güvenlik hizmetinin sağlanmasından dolayı ilçe Sağlık Müdürü ve Hastane müdürüne teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının bu sorunlarının çözümlenmiş olmasının çok memnuniyet verdiğini ve önemli oranda bir motivasyon sağladığını ifade etti. Zaten sendika olarak beklentilerinin ve taleplerinin çalışanlarımızın rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarının sağlanması ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında olduğunu söyledi

            Sağlık Sen olarak her zaman olaylara ve tüm sorunlara objektif ve olumlu bir bakış açısıyla bakarak çözüm odaklı hareket ettiklerini ve bu anlamda çalışanların yanında olduklarını, sorunların çözümüne katkıda bulunmak anlamında da, tüm idarelere de gereken durumlarda destek ve yardımcı olduklarını söyledi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :