GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI...
15 Ocak 2014, Çarşamba

 Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi Aralık ayı İl Divan Toplantısı 22.12.2013 tarihinde Saat:11:00 da Adıyaman Grand İskender Oteli Konferans Salonunda yapıldı. Sağlık Sen İl Divan Toplantısına Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri, Kurum İşyeri Temsilcileri, Denetim ve Disiplin Kurulu, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

                       Şube Başkanı Abdulkadir BOZAN, yaptığı açılış konuşmasında, Divan Kurulu üyelerine sendikal gelişmeler ve çalışma hayatı hakkında bilgi verdi. Sağlık Sen Adıyaman Şube başkanı, Sağlık Sen ve Memur Sen’in misyonu, vizyonu ve sendikal bilinç ve duruşu hakkında bilgi vererek, sendikacılığın ve teşkilatın ancak bu vizyon ve perspektifle  diri ve dinamik tutulabileceğini aynı zamanda tabana dayanan bir yapı ile Temsilci, üye ve çalışanlarımızın öneri ve eleştirileri bizlere her zaman yol gösterecektir diyerek divan üyelerinin görüş ve önerilerini dinledi.

                     Divan kurulu üyelerinin görüş ve önerileri dinlendikten sonra sendikal sorunları ve üyelerinin beklentilerini tespit etmek amacıyla, Sorun ve Öneri Anketi yapılarak bu konuda durum tespiti ve bundan sonraki çalışmalar için rehber olacak geribildirimler alındı. Son derece sıcak, samimi ve güzel bir ortamda gerçekleşen Sağlık Sen İl Divan Toplantısı, Şube Başkanı Abdulkadir BOZAN’ın kapanış konuşması ile sona erdi. 




PAYLAŞ :