ÇELİKHAN İLÇEMİZ ZİYARET EDİLDİ....
10 Mart 2014, Pazartesi

 Sağlık Sen Adıyaman Şubesi, Çelikhan İlçesine adeta çıkarma yaptı. Çelikhan Devlet Hastanesi, 112 Acil İstasyonu, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezi, Memur Sen ilçe Temsilciliğini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

                  Sağlık Sen Şube başkanı Abdulkadir BOZAN, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çelikhan ilçe temsilcisi Abubekir YAMAN’ı da yanlarına alarak Çelikhan’daki tüm Sağlık Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanların sorunlarını yerinde dinleyerek görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca memur Sen İlçe Temsilcisi Abdurrahman ÜZÜMCÜ’yü de ziyaret edip istişarelerde bulundu.

Sağlık çalışanların ve üyelerinin her zaman yanında ve arasında olan Sağlık Sen, her yerde olduğu gibi Çelikhan ilçemizde de, ilçedeki mevcut sorunlar ve geneldeki sağlık sorunları ile ilgili üyelerden bilgi alarak, çözüm konusunda görüş alış verişinde bulundu. Şube başkanı Abdulkadir BOZAN, daha önce yıllardan beri ilçedeki sağlık çalışanlarının en önemli sorunu olan yemek ve 112 Acil İstasyonunun yer sorunun çözülmüş olmasından dolayı Hastane Yöneticilerine ve ilgili diğer yöneticileri teşekkür ederek Sağlık Çalışanlarının sorunlarının hal olmasında dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Sağlık çalışanlarının bu sorunlarının ilgilenilip çözülmesi, bu insanları son derece memnun etmekte, moral ve motivasyonunu arttırmakta ve kuruma pozitif artı değer katmakta, iş verimini de en üst düzeye çıkarmaktadır. Zaten sendika olarak beklentilerinin ve taleplerinin çalışanlarımızın rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarının sağlanması ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında olduğunu söyledi.

Çünkü her ne kadar bazı yöneticiler anlamasa da, sadece hasta hakları deyip tribünlere oynasa da, tek taraflı düşünüp yanlış yapmaktadırlar. Çünkü bilseler en büyük tribün Sağlık çalışanlarıdır.

            Sağlık Sen olarak her zaman olaylara ve tüm sorunlara objektif ve olumlu bir bakış açısıyla bakarak çözüm odaklı hareket ediyoruz ve bu anlamda çalışanların yanında, sorunların çözümüne katkıda bulunmak için gayret gösteriyoruz.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :