MART AYI İL DİVAN TOPLANTISI...
13 Mart 2014, Perşembe

            Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi Mart ayı İl Divan Toplantısı 09.03.2014 tarihinde Saat:11:00 da Adıyaman Grand İskender Oteli Konferans Salonunda büyük bir katılım ve coşkuyla yapıldı. Sağlık Sen İl Divan Toplantısına Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri, Kurum İşyeri Temsilcileri, Denetim ve Disiplin Kurulu, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

                       Şube Başkanı Abdulkadir BOZAN, toplantıya başlamadan önce, katılan bayan üyelere birer gül vererek Kadınlar Günlerini kutladı. Daha sonra yaptığı açılış konuşmasından ve tanışma faslından sonra, “Neden Sendika ve Neden Sağlık Sen” adlı bir sunum yaparak Divan Kurulu üyelerine sendikal bilinç ve misyon ile Sağlık Sen’in misyonu ile ilgili bilgiler, gelişmeler ve çalışma hayatı hakkında bilgi verdi. Sağlık Sen Adıyaman Şube başkanı, Sağlık Sen ve Memur Sen’in misyonu, vizyonu ve sendikal bilinç ve duruşu hakkında bilgi vererek, sendikacılığın ve teşkilatın ancak bu vizyon ve ilkelerle yürüyerek ayakta kalabileceğini, aynı zamanda tabana dayanan bir yapı ile Temsilci, üye ve çalışanlarımızın öneri ve eleştirileri bizlere her zaman yol gösterecektir, “Biz büyük bir aileyiz ve Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

                     Daha sonra önceki Divan toplantısında yapılan Sorun ve Çözüm anketinin sonuçlarını ayrıntılı bir şekilde açıklayarak değerlendirmelerde bulundu ve üyelerinin görüş ve önerilerini, dilek ve temennilerini aldı. “Biz büyük bir aileyiz ve biz birlikte güçlüyüz” sloganıyla hareket eden Sağlık Sen Adıyaman Şubesi İl Divan Toplantısı toplu fotoğraf çekilmesiyle ve ardından toplu bir şekilde yenilen yemekten sonra sona erdi.




PAYLAŞ :