KAYITDIŞI SENDİKACILIK VE MOBİNG KABUL EDİLEMEZ...
21 Temmuz 2014, Pazartesi

 Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hatanesi Yöneticisi Dr.Talat KÜÇÜK (Talat Paşa) tarafından sendikamıza karşı tavır, hakaret ve sendika temsilcilerimize yönelik tehdit, baskı ve mobing uygulanmaktadır.

   Göreve başlamasından itibaren her ortam ve fırsatta dolaylı dolaysız sendikamızın kurumsal kimliğine, yönetim kurulu üyelerimze ve sendikamız işyeri temsilcilerine her vesile ile hasmane tavrını sergilemiş, bazı döner sermaye toplantılarında sendika ismi vermeden açıkça sendikamıza hakaretlerde bulunmuş, idarecilik ve insani üslubuna yakışmayan tarzda söz ve ifadelerde bulunmuştur.

Ayrıca yine bu paşamızın son zamanlarda, üstün idari becerisini(!) sendikacılığa da aktarmak istediğini görüyoruz. Sendikamızın iç işlerine karışmaya çalışmakta, sendika yönetimini ve işyeri temsilcilerini her platformda kötüleyerek karşı çalışmalarda bulunmaktadır. Tüm hastanelerde çalışanlarımızı sudan sebeplerle toplayarak bu güya resmi toplantıları, bir karşı sendika çalışması şeklinde yaparak sendikamız aleyhine söz ve ifadeler sarfetmekte, farklı kişiler öne çıkararak bunaların istek ve taleplerine göre özel ve tamamen keyfi iş ve işlemler yapmaktadır.

Hastanede yönetiminde tüm beceriksizliğini  ve acizliğini ispatlayan, 1 buçuk yılda hastanelerimizi bu noktaya getiren ve bu anlamda sınıfta kalan Paşamızı, sendikacılığa aşırı merakını da gidermesi için, yapacaksa eğer kavuğunu ve cübbesini çıkararak sendikacılık yapmasını tavsiye ediyoruz. Kayıtdışı sendikacılık olmaz olamaz.

  Paşalığa devam eden, çağımızda nesli tükenmiş olan bir idari mantığa sahip olan,  yöneticilik, etik ilkeler ve 4688 sayılı Sendikalar Kanununa aykırı hareket eden Dr.Talat KÜÇÜK’ün, derhal gerekli idari işlemlerin başlatılıp, acilen görevden alınması gerekir, bu konuda yetkilileri göreve çağırıyoruz. Böyle idari becerisi olmayan, çalışanlar arasında ayrımcılık yapan, mobing uygulayan ve sendika düşmanı bir kişinin nasıl bugüne kadar görevde kaldığı gerçekten büyük bir merak konusudur. Buna destek veren siyasiler varsa, açık söylüyoruz, memleketimize ve tüm Adıyaman halkına ihanet içerisindeler ve bu duruma göz yummak ortak olmak demektir. Sendikamız tüm yanlışlara, kanunsuzluklara ve usülsüzlüklere dur diyecek, hiç bir sağlık çalışanının mağdur edilmesine izin vermeyecektir. Tüm Sağlık kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PAYLAŞ :