SAĞLIKTA ŞİDDETİ KINIYORUZ...!!!
04 Nisan 2018, Çarşamba

   SAĞLIKTA ŞİDDETİ KINIYORUZ!

 

 

      Sağlık çalışanlarının görevlerini yapmasına engel olan, moral ve motivasyonlarını bozan şiddet, sağlıkta en büyük sorun olmaya devam ediyor.

      Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji birimde görevli Röntgen Teknikeri arkadaşımız hasta ve hasta yakınları tarafından fiziki saldırıya uğrayıp, darpedilmiştir.

      Yaşanan bu şiddet olayını kınıyor, lanetliyor ve asla kabul etmiyoruz.

      İnsanların hayatlarını kurtarmak için büyük fedakarlıklarla, gece gündüz demeden gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza böyle bir davranışın sergilenmesi, kesinlikle yanlış ve olmaması gereken bir olaydır. Şiddet asla bir hak ve çözüm yöntemi olamaz. Bu bakımdan vatandaşlarımız bir kez daha düşünmeli, sağduyulu hareket etmeli, sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarını görmeli ve bu şiddet olaylarından artık vazgeçmelidir.

     Sağlık Çalışanlarının temsilcisi ve yetkili sendikası Sağlık-Sen olarak, Röntgen Teknikeri arkadaşımıza geçmiş olsun diyor, her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ve her türlü hukuki yardıma hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

     Bu şiddet olayından dolayı üzüntü duyduğumuzu ve rahatsız olduğumuzu bildiriyor, böyle bir olayın bir daha asla yaşanmamasını ve sağlıkta şiddetin tamamen son bulmasını temenni ediyoruz.

 

                                                                                                                              Yasin BARTÇU

                                                                                                                       Yönetim Kurulu Adına

                                                                                                               Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :