GELENEKSEL MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ...
26 Aralık 2016, Pazartesi

        Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

        Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi olarak birincisini düzenlenen Geleneksel Bay/Bayan Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

        Turnuvanın final maçları müsabakaları sonunda açıklama yapan Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu,

 Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi olarak hakkın ve emeğin mücadelesini verirken, sosyal ve kültürel anlamda yapılan etkinlikleri de önemsediklerini söyledi. Bu anlamda yönetim kuruluyla beraber düzenlemiş oldukları masa tenisi turnuvasına sağlık çalışanları tarafından oldukça ilgi duyulup katılım sağlandığından dolayı mutlu olduklarını aktaran Barutçu, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

     Barutçu, "Düzenlemiş olduğumuz masa tenisi turnuvasında bizlere ev sahipliği yaparak göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Fikret Keleş’e ve  ödül törenine katılarak bizleri onurlandıran İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mehmet Emin Taş, KHB Genel Sekreteri Sayın Uzm.Dr.Erdoğan Öz, Halk Sağlığı İl Müdürü Sayın Dr.H.Mustafa Kutlu ve bizleri onurlandıran sağlık yöneticilerimize, turnuvamızı şereflendirip turnuvaya katılım gösteren bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, turnuvada derece yaparak Bay Masa Turnuvası 1.lik ödülünü hak kazanan  Sayın Yusuf ALAN, Bayan Masa Tenisi Turnava 1.lik ödülünü hak kazanan İlknur YURTSEVEN’e ve dereceye girerek ödül alan  tüm arkadaşlarımızıda tebrik eder, saygılar sunarım"dedi.

       Turnuvanın ödül törenine katılan İl Sağlık Müdürü Sayın Dr.Mehmet Emin Taş, KHB Genel Sekreteri Uzm.Dr.Erdoğan Öz, Halk Sağlığı Müdürü Dr.H.Mustafa Kutlu ve Sağlık yönetici ve çalışanları, düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasından oldukça memnun kaldığını ve organizasyonu düzenleyen Adıyaman Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Barutçu’ya  şube yönetim kuruluna ve ev sahipliği yapan Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.
 




PAYLAŞ :